Ώρες Λειτουργίας

Δευτ.-Σαβ. : 06.30 - 14:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

24210 23542

Email Επικοινωνίας

info@limenergates.gr

Image

Καλως ήρθατε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Λιμενεργατών Βόλου

Ο Σύνδεσμος Λιμενεργατών Βόλου ιδρύθηκε το 1926, μια ένωση μικρότερων σωματείων (κύτους, προκυμαίας, τελωνείου, παζάρ καϊκιών και μαουνών), για καλύτερη οργάνωση και συντονισμό των εργασιών του λιμένα αλλά και την ανάγκη για μια πιο ανθρώπινη ζωή, χωρίς αποκλεισμούς και λιγότερη εκμμετάλευση, έφερε σε σύγκρουση και δικαστικούς αγώνες, λιμενεργάτες με τους εργολάβους και τους ιδιοκτήτες μαουνών.

Στόχος μας είναι το λιμάνι του Βόλου να είναι το πιο ασφαλές, ταχύτερο και οικονομικότερο και η προσαρμογή στις απαιτήσεις του χρήστη. Συνεχώς με κατασκευές πιστοποιημένες και τεχνικές βελτιώνουμε τις αποδόσεις φορτίων και ταυτόχρονα τις κάνουμε ασφαλέστερες.

Πλεονέκτημα μας η εμπειρία τόσων ετών και η τεχνογνωσία μας πάνω στη λειτουργία του λιμανιού και κίνητρό μας η επίτευξη των στόχων μας.

Η ιστορία μας είναι η μεγαλύτερη εγγύηση που διαθέτουμε για οποιαδήποτε συνεργασία, για κάθε πελάτη, για ότι νέο προκύψει. Η σχέση λιμένα και λιμενεργάτη δεν είναι σχέση μόνο επαγγελματική αλλά και συναισθηματική, αφού είμαστε παιδιά λιμενεργατών και το λιμάνι μας μεγάλωσε. Είναι το σπίτι μας!

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας. Γνωρίστε μας και ελάτε να συνεργαστούμε. Έχετε μας εμπιστοσύνη.

Καβοδεσίες

Φροντίζουμε για την ασφαλή καβοδεσία επιβατικών και εμπορικών πλοίων.

Εργασίες Εκφόρτωσης

Εκφόρτωση φορτηγών πλοίων ανεξαρτήτως εμπορεύματος.

Ολοήμερη Υποστήριξη

Παροχή υπηρεσιών όλο το 24ωρο.